marți, 10 ianuarie 2012

Azi simt


Azi simt că multe s-au schimbat. Încă nu am sesizat toate efectele acestor schimbări. Înţeleg că schimbându-se anumite lucruri care erau normale pentru mine un timp îndelungat, mă schimb şi eu. Poate mă schimb din alte motive. Poate doar e o iluzie. Dar, observ că nu e aşa cum a fost. E altfel.
Azi simt nevoia de a cunoaşte "adevărul". Dar adevăr absolut nu există. Dar nici nu am nevoie de el, vreau să cunosc răspunsuri la întrebări simple(uneori problema e că nici nu pot formula aceste întrebări corect). Cine îmi poate da răspuns? Cred că persoana ce o voi întreba. Deci, de ce trebuie să complic totul? Caut răspunsuri ascunse şi încerc să deschifrez ceva în lucruri uzuale. De ce nu merg simplu să întreb? Poate din cauza că frica de a auzi un răspuns neplăcut sau vreo minciună mă împiedică. Cred că dacă aş fi sigură că oamenii cu care vorbesc sunt sinceri cu mine, mi-ar fi mai uşor să-i întreb, să le răspund, să mă deschid. Chiar mă întreb: Chiar e atât de greu să fim sinceri?
Azi simt că nu voi primi răspuns.

10 comentarii:

  1. Bine spus cucushka me, cel mai bine ca sa cauti rs insusi la tn in suflet...akolo se ascult toate schimbarile si tainile))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai în mare parte dreptate Porcelain Black, doar din păcate nu toate răspunsuril le poţi găsi singur.

    RăspundețiȘtergere
  3. Orice rs in gasesti, dar pentru asta trebu un anumit timp...asa ceva poate sa dureze de la o zi pina la la mai multe luni, uneori chiar si la un an doi...totul depinde de noi si de dorinta si cel mai importatnt de situatie)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Tu stii raspunsul e nevoie doar sati asculti Sufletul!Inima!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ok, să începem de la cel mai simplu, dragi oameni nu încercaţi să ascultaţi răspunsuri de la organele voastre, nu cred că vi le vor oferi.
    2. Cine e Porcelain Black şi deacum dacă nici nu ştiu cine e îmi mai pun o întrebare, de ce să te jălui pe asta că lumea şi viaţa e complicată, dacă tu însuţi complici chiar un simplu lucru: numele tău.
    Chiar e atât de greu să fim sinceri? Răspundemi tu (tu asta e fiecare) cît de des eşti sincer cu oamenii şi eşti gata să le răspunzi la oricare întrebare, cel puţin legată de el/ea nemijlocit? Observi că răspunsul e RAR? De ce să exprimi o întrebare iniţial ştiind răspunsul şi mai mult ca atît iniţial remarcînd că nu crezi că cineva îţi va rs? Ştii mai limitat în posibilităţi să vreau acum că nu îţi pot răspunde la întrebare.
    Viaţa, întrebările, relaţiile - toate devin mai complicate dintr-un simplu motiv - TU.
    Oare nu tot omul crează NORMAL şi ANORMAL? Oare nu tot tu decizi cu cine să vorbeşti şi cu cine nu? Oare nu tu îţi limitezi posibilităţule? Astfel nu da întrebări stupide, ci fii simplu şi sincer trăind viaţa, întrucît să îţi placă.

    RăspundețiȘtergere
  6. Deci, fiecare alege, în ce să creadp, pe cine să creadă şi ce să facă!

    RăspundețiȘtergere
  7. "Azi simt că nu voi primi răspuns." ... Ei las' că mîine ţi-l dau.

    Dan. Da poate Porcelain Black e numele real. Sau vrei să spui că pe Barack Obama îl cheamă Borea Obaşciuc? :)

    Să fii sincer e simplu. Să înţelegi asta e mai complicat.

    Inga. Schimbă denumilrea blogului: complicat-iubi.blogspot.com pentru că nu văd NIMIC SIMPLU pe acest blog.

    RăspundețiȘtergere
  8. Anoonim: mulţumesc, încerc să caut răspuns )
    Nu doar să înţelegi dar şi să te înţeleagă e complicat. Nu schimb denumirea blogului, fiecare are viziunea sa, pentru mine e simplu :p

    RăspundețiȘtergere
  9. nu avem puterea de a sti totul, dar este de apreciat faptul ca ai inceput sa cauti raspunsurile inainte de a veni de la sine , bravo!

    RăspundețiȘtergere