duminică, 28 august 2011

To be continued...


Aici am continuat un rând de idei. Faza cu: fă rău și va fi mai ușor să pleci din viața cuiva într-adevăr lucrează. Dureros să conștientizez asta. Mai ales când nu ai făcut nimic intenționat, când ai încercat să faci ceva bun și să ajuți cumva, când ești omulețul pozitiv. Dar când rezultat rămâne a fi: Durere și Dușmănie.
Ce să faci când înțelegi că toți cei care țin la tine suferă? Când doar chinui? În cazul cînd planul nedorit a lucrat, s-a realizat, poți ușor să te prefaci că a fost special și să dispari. Minunat, ieșire ușoară din situație! Mă  gândesc că celor din jur le va fi chiar mai ușor așa, nu e nimic egoism în asta.
Deci, rămâne să zici un Mulțumesc și un Scuză, și să pleci; sau, să nu îți iai rămas bun (dacă jucăm rolul celor răi, păi, până la sfârșit) și să dispari!
Simplu, nu? 

10 comentarii:

  1. chiar e foarte simplu sa faci asha ceva!.... )) dar nu numai ku aceasta potsi sa pleci din viatsa omului!....sunt mai multe modalitatsi!...dar kum noi totsi kautam cel mai simplu variant....shi acesta este cel mai reushit totushi!....:):):)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu e cel mai uşor, oamenii diferit sesizeaza lucrurile. Asadar in unele cazuri aceasta poate aduce doar la faza cind omului ii ramin doar ginduri rele fata de tine, totusi sa pleci fara a-ti lua ramas bun ar fi si o solutie mia simpla. Astfel amprenta lasata de tine pe acea persoana va fi un pic mai mica. Asadar a fost doar parerea mea) fiecare alege pentru viata sa :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim: fiecare alege, sunt doar niște chestii care le analizez și cu care mă împart cu cei care îmi citesc bloggul.
    Dan: Poate nu e ușor dar e o modalitate de a dispărea mai nedureros, căci persoana de care îți amintești doar rău, nu ți-e dor decît în alt caz.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu cred, tu nu iti vei aminti doar rau, iti vei aminti pootin rau care fuse la urma... dar in acelasi timp acea persoana poate avea multe amintiri frumoase in legatura cu tine) si nu cred ca e modalitatea cea mai usoara.... as pooneo pe la juimatate la nota de 5.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dan, nici nu am zis că o metoda ideală. Doar încerc să analizez ceva cazuri. În teorie totul pare diferit, practica arată multe. Știu una: să dispari nu e atît de ușor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Să dispari e complicat atunci cînd ai atasat în oarecare mod acea persoana de tine, dar atunci apare întrebarea: "PENTRU?". De ce ai decis să ataşezi acea persoană faţă de tine? nu s-a facut automat, ai influentat tu lucrurile, atuncia DE CE? oare nu te poti controla pe tine, ai avut nevoie e acea persoana, de ce ii dai delete din viata ta... pare absurd.. nu?
    Ar trebui analizate toate lucrurile inainte de a face ceva... astfel usor deducem ca ai comis tu insuti o greseala, daca ai dorinta sa dispari din viata cuiva.
    P.S.Idei aruncate pe tastatura

    RăspundețiȘtergere
  7. Absurd, știu. Des zic asta!
    Da, se întîmplă automat. Da, e și normal că e influențat, dar inconștient. De ce dacă atașezi o persoană înseamnă că a fost special? o hotărîre?
    Hotărești să faci Delete în momentul în care aduci mai mult rău decît bun aceșei persoane, iar să vezi suferință e un mare chin.

    RăspundețiȘtergere
  8. pai, tu nu poti manipula cu ceea ce aduci tu? tu nu poti influenta viata ta... dupa aia te mai gindesti ca vei pootea influenta alte persoane? hmmm.. spornii cazul... si dc o faci incostient, doar tu poti opri faza asta... sper ca constiinta tie mai puternica ca subconstientul tau, in cay contrar e rau de tot... oare nu tiai dat seama ca poti sai aduci rau? oare nu ar fi bien sa te gindesti inainte de a o face
    P.S. Idei aruncate pe tastatura

    RăspundețiȘtergere
  9. Dan, sînt chestii care nu pot fi explicate doar prin niște idei aruncate pe tastatură. Sorry...

    RăspundețiȘtergere
  10. mdea... asa sa inteleg raspoons la fraya de mai sus nul primesc... chestiile nu sunt de lamurit, chestia e sa te lamuresti tu cu personalitatea ta, in alt caz va fi rau de tot...
    P.S. Idei aruncate pe tastatura

    RăspundețiȘtergere