vineri, 20 mai 2011

Ca umbrelele!

Hai că mulţi au încercat să compare  fetele sau băieţii cu tot ce e posibil.
Acum voi încerca să vă explic de ce băieţii sunt precum umbrelele.
Nu sunt întotdeauna cu noi. Aici depinde şi de posesoare şi de umbrelă. Deobicei e ceva de genul: s-a început sezonul. Acesta de regulă începe Primăvara. Poate fi o necesitate, dar şi un simplu accesoriu.
De ce accesoriu? Păi, pentru că dacă îţi alegi ceva potrivit, vei arăta foarte bine. Mai e o fază: Toate prietenele au, da eu nu? Îngrozitor!
Dar nu toate fetele gândesc la fel. Unele mai au nevoie mult:"Vreau să fie ceva special, să mă apere de toate, să mă simt bine!". 
Sunt foarte diferite. Şi noi, fetele suntem foarte capricioase la alegerea unbrelelor. O paletă enormă de culori, mărimi, forme, design, astea sunt doar calităţi externe. Oricum interiorul e acelaşi la majoritatea. Nu prea contează cum e, oricum îşi doreşte să fie ţinute la cald, la uscat, însă nu au încotro. 
Deseori înţelegi că nu e nimic mai scump decât umbrela cea veche, cu care ai trecut prin multe, dar pe care ai lăsat-o undeva prin dulap. Doar atunci înţelegi că toate umbrelele din colecţia ta nu au aşa valoare mare şi că tot ce am scris mai sus nu mai e în vigoare.
Neprivind la toate, în ceva sunt ferm convinsă: unele se deschid uşor în faţa ta, altele însă au nevoie de efort şi răbdare.
P.S. Doresc ca fiecare să îşi găsească umbrela potivită=)
(poţi schimba genul şi va fi tot un adevăr, de ce fetele sunt ca umbrelele)

2 comentarii:

  1. Drept spus.Da si noi suntem ca umbrelele,sau poate ei,baietii ne compara cu altceva,mai..frumos sau urat.
    Indiferent de felul si obiectul cu care-i comparam..ei raman a fi diferiti,nu "made in china" :*

    RăspundețiȘtergere
  2. hmmm......chiar totul este korekt!.... :P :)

    RăspundețiȘtergere